Ztráta bodů za nepřiměřenou rychlost je minulostí?

Vynálezci z OSLA úspěšně otestovali aerodynamický omezovač rychlosti společně s Přemkem Podlahou!

Mají prý zlatý ručičky, a pro lehčí život v autě udělají cokoliv. Tuning je nezajímá, na prvním místě je využitelnost nápadů v praxi.I poslední vynálezy uváděné Občanským spolkem za lepší automobily na blogu zlatýručičky.cz zaujmou svojí neohraničenou invencí a kreativitou jejich tvůrců. Amatérsky vytvořené vychytávky do aut už koneckonců nějakou dobu kolují nejen po českém internetu a aktivity těchto domácích úpravců aut vzbudily i zájem nestora českých kutilů Přemka Podlahy, který se stal jejich patronem!

Sám Přemek Podlaha dokonce některé navštívil s kamerou a natočil videa, která si na zlatýručičky.cz můžete prohlédnout. Naprostá volnost při vymýšlení vychytávek se členům OSLA rozhodně upřít nedá.

Auto50.jpg

Posledním kutilským šlágrem mezi členy spolku je mechanický omezovač rychlosti, který by měl být doslova malým zázrakem pro všechny milovníky jízdy na plný plyn. Jeho autor pan Petr při testování systému na tlustickém letišti Přemkovi Podlahovi přiznal, že díky zálibě v jízdě s vytočeným motorem už mu zbývají jen tři body. Ty by si rád uchoval alespoň pro cestu na dovolenou s přítelkyní, a proto se zamyslel nad tím, jak neubrat a přitom nedráždit radary dopravních policistů.

Jak budou ve skutečnosti policejní hlídky reagovat na systém, který je na vozidle již z dálky dobře patrný, zůstává otázkou.

Členové OSLA tvrdí, že jsou otevřeni každému dobrému a vtipnému nápadu pro lepší život s autem a jeho tvůrci jsou mezi nimi vítáni prostřednictvím blogu zlatýručičky.cz nebo stejnojmenné facebookové stránky. Můžete se tedy klidně přidat…

 

Další článek: Test devíti dualbandových routerů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,