Notebooky | Xiaomi

Xiaomi Mi Notebook Pro už lze objednat i do Česka. Za 26 tisíc má Coffee Lake a dedikovanou grafiku

Xiaomi Mi Notebook Pro je přímou konkurencí Macbooku Pro, jen s velmi rozdílnou cenou. Nabízí procesory Intel poslední generace Coffee Lake, dedikovanou grafiku od Nvidie a i v základu 8 GB operační paměti a 256GB úložiště.

Nyní je možné Mi Notebook Pro objednat také do Česka. Spolehnout se sice budete muset na e-shop Gearbest, na druhou stranu vás poštovné vyjde na jeden dolar.

K dispozici jsou celkem tři varianty, které se liší procesorem nebo kapacitou operační paměti. Ta základní obsahuje Core i5-82580U a již zmíněných 8 GB paměti. Stejně jako další modely nabídne i čtečku otisků prstů, možnost rozšířit úložiště díky jednomu M.2 slotu a IPS displej s úhlopříčkou 15,6 palců a rozlišením Full HD. Mezi konektory najdeme 2× UCB typu C a 2× běžné USB 3.0. Za tuhle konfiguraci zaplatíte na Gearbest 1 000 dolarů včetně poštovného. Přičíst je však třeba DPH a konečnou cenou tak bude nějakých 26 tisíc korun.

K dispozici je ještě dražší varianta s procesorem Core i7-8550U a 16 GB operační paměti. Tady už zaplatíte s DPH nějakých 34 tisíc korun a jde o předobjednávku s tím, že notebook bude expedován 24. listopadu. Poslední variantou je výkonnější procesor Core i7 a 8 GB paměti, tahle verze je však prozatím nedostupná.

Diskuze (39) Další článek: FBI: Telefon střelce z kostela byl dokonale zašifrovaný a raději vám neřekneme, co to bylo za model. Byl to iPhone

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,