Notebooky | Xiaomi

Xiaomi Mi Notebook Pro: nově s procesory Coffee Lake a dedikovanou grafikou

V tuzemských e-shopech zatím najdeme pouze Xiaomi Mi Notebook Air ve variantách s 12,5" a 13,3" displejem. Číňané však mají v portfoliu ještě větší a výkonnější model Mi Notebook Pro, který aktuálně obdržel upgrade na nové procesory a výkonnější grafiku.

Nově budou k dispozici modely s procesory Intel Core i5-8250U a Core i7-8550U. U výkonnější varianty potom bude možné nakonfigurovat 16 GB operační paměti oproti původním osmi. Naopak totožná bude kapacita interního úložiště 256 GB a použitá grafická karta - Nvidia MX150.

Mi Notebook Pro nabídne patnáctipalcový displej s tradičním rozlišením Full HD při hmotnosti 1,9 kilogramu. Tloušťka potom nepřesáhne 1,5 centimetru. Mezi konektory nechybí USB typu C, dvojice USB 3.0, HDMI, čtečka paměťových karet a zvukový výstup. Baterie s kapacitou 60 Wh disponuje funkcí rychlého nabíjení, kdy je polovina nabita za 35 minut.

Na evropském trhu by měla být nová verze notebooku dostupná v následujících měsících, přičemž základní varianta s procesorem Core i5 stojí 860 dolarů, tedy s daní asi 22 700 korun.

Diskuze (14) Další článek: Díky nové funkci ve Windows 10 vznikl neodhalitelný malware. Antiviry jsou na něj krátké

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,