Webem se šíří tradiční aprílová smršť

Po roce je tu opět 1.4. a tedy jediný den v roce, kdy si mohou firmy i weby dovolit vypouštět na internet všemožné kachny. Seznam má nového maskota, Samsung chytré rukavice.

Seznam má nového maskota, G+ Hasselhoffa

Internetem se po roce opět šíří bláznivé aprílové zprávičky. Jako jeden z prvních své vtípky vypustil Google. Ve své síti Google+  nabízí novou automatickou úpravu, která do fotografií přilepí veselého Davida Hasselhoffa, zatímco tuzemský Seznam se po letech rozloučil se svým dosavadním maskotem a Jacka Russela teriéra Krastyho nahradí čivava Gábinka, píšou Novinky.cz

663800949 578424215 
Gábinka a Hasselhoff

Chromecast mají rády i veverky

Následující video snad ani nepotřebuje komentář. Veverky milují Chromecast... A mnoho dalších věcí.

Skvělé telefony za hubičku

Web Levnesmartphony.cz nabízí katalog nejmodernějších telefonů na trhu. Oproti ostatním se liší snad jen v tom, že se vrátil dobrých deset a více let zpět v čase. 

704820662
Je libo komunikátor od Nokie?

Pokémoni v mapách od Googlu

Mapový blog Googlu Latlong zase vybízí komunitu k tomu, aby na mapách hledala pokémony, kteří prý obsadili Zemi, a blog Gmailu oslavil desetileté výročí pošťáka funkcí Shelfie, tedy sdílením tapet s autoportréty.

Facebook kupuje Ubuntu, Samsung vyvíjí chytré rukavice

Rušný den mají i ve Facebooku, připravují se totiž k akvizici linuxové distribuce Ubuntu, a Technet.cz zase přispěchal se zprávou, že betakaroten už konečně není beta.

Jihokorejský Samsung pro změnu ostře zareagoval na iniciativu Android Wear od Googlu a aby zachoval náskok, představil světu chytrou rukavici.

260869925 419450823 331799853
Chytré rukavice od Samsungu vybavené senzory

HTC představilo rukavici Gluuv

Svou rukavici ukázalo i HTC. Jmenuje se Gluuv a je to vlastně držák na nejrůznější elektronické moduly, kterým vévodí telefon One. Jakmile si nasadíte rukavici Gluuv, získáte tedy jakousi chytrou ruku jako od Terminátora.

284587282 936337256 764622024
Rukavice HTC Gluuv

Také Toshiba má rukavice. S eSATA a USB 3.0 portem!

Na Samsung a HTC zareagovala i Toshiba a představila chytré rukavice DiGiT. Mají integrovanou LED lampu, USB 3.0, eSATA a mikrofon. A když si dva lidé podají ruce, digitálně se spřátelí. Co více si přát?

607193707 623992301
Toshiba rukavice ve stylu MacGyvera

The Pirate Bay spustí Matrix

Na vavřínech neusnula ani pirátská scéna, The Pirate Bay se totiž převlékla do barev The Virtual Bay a na svém blogu se rozepsala o spolupráci s ruskými a izraelskými vědci na projektu absolutní virtuální reality po vzoru Matrixu. Filmy si stáhnete rovnou do mozku a budete je doslova prožívat, nikoliv na ně jen pasivně koukat.

158198254
Přes torrenty se už bude sdílet naprosto vše

Opera pro kočky

Norská Opera se snaží ukousnout více z tržního koláče, začne tedy cílit i na kočky, pro které vytvořila speciální edici kočičího prohlížeče Cats by Opera.

O2 zavádí FUP na hovory

Tuzemský operátor O2 chystá zavést FUP na hlasové služby, obtěžující hovory totiž výrazně přetěžovaly síť. FUP se bude týkat hovorů od manželek, nadřízených i věřitelů.

316470029 
Už žádné každodenní hovory s manželkou, nadřízeným a věřitelem

NSA nás sleduje pomocí LCD monitorů

Extrahardware odhalil novou praktiku sledování NSA. Americká bezpečnostní agentura nás sleduje pomocí běžných LCD monitorů, poněvadž ty registrují dopadající světlo. Agentura tedy získá obraz i bez webkamery.

CZC.cz bude vozit balíky bezpilotními drony

Trhákem dne je ale nakonec CZC.cz, který začal doručovat zboží pomocí bezpilotních dronů. Češi se jednoduše dali do díla, zatímco v Amazonu o dronech dodnes jen filozofují.

Zaregistrovali jste další povedené vtípky? Podělte se nám i ostatním v diskuzi pod článkem.

Diskuze (17) Další článek: Google+ nyní zobrazuje celkovou návštěvnost profilu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,