Walmart bude na černý pátek prodávat tablet s Atomem za 89 dolarů

Černý pátek je každoroční událost v USA a Kanadě, kdy je možné v mnoha obchodech koupit vybrané zboží za velmi snížené ceny. Tato událost se ale pomalu stává akcí i u nás.

A právě tento pátek se Walmart rozhodl připravit na první pohled zajímavou nabídku. Sedmipalcový tablet HP7 od Hewlett-Packard s Atomem bude za cenu 89 dolarů (přibližně 2 100 Kč s DPH), což je sice hodně nízká cena, připravte se ale na řadu negativní vlastností.

hp7-inline.jpg
Sedmipalcový tablet HP7 nabídne starší Atom a Android, bližší informace zatím nejsou k dispozici

Uvnitř je totiž podle všeho slabý a starší jednojádrový čip Intel Atom (Medfield) a operační systém je Android, přesná verze zatím není známá. V přepočtu za dva tisíce korun je to ale pravděpodobně lepší řešení než podobně drahé tablet s čipem ARM. Na tento tablet včetně několika dalších upozornil i sám Intel na stránkách.

Pokud chcete ale něco pořádného a jste smíření s případným doplatkem za poslání do našich končin, velké slevy se objeví například u tabletů Dell Venue 8, Dell Venue 8 Pro, Toshiba Encore, Samsung Galalxy Tab 3, Lenovo Miix 2, HP Omni, Asus MeMoPad nebo Acer Iconia W3.

 

Diskuze (20) Další článek: Britové vyvíjejí Lock8. Chytrý mobilní zámek pro cyklogeeky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,