Výstupní video

Přečtěte si o tématu Výstupní video. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Výstupní video, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Výstupní video.
Jak ve Windows nahrát dění na obrazovce. Vybrali jsme pět nejlepších nástrojů od Výstřižků až po OBS Studio | obrázek: Petr Urban / Živě.cz

Jak ve Windows nahrát dění na obrazovce. Vybrali jsme pět nejlepších nástrojů od Výstřižků až po OBS Studio

**Chcete nahrát postup práce s Excelem, ale chybí vám nástroj **Jeden najdete ve Windows 11, možností ale existuje celá škála **Některé nenahrají ani žádný zvuk, další vám nabídnou i střižnu

Petr Urban|8

Nejlepší programySoftware
DVD do DIVX: rychle a v Linuxu

DVD do DIVX: rychle a v Linuxu

Pro grabování DVD disků do formátu DIVX již nějakou dobu nepotřebujete počítač s Windows. Zkuste to v Linuxu a budete překvapeni jednoduchostí a rychlostí tvorby digitálního videa.

Vladislav Janeček|21

Jak ve vlastním programu zachytávat video?

Jak ve vlastním programu zachytávat video?

Dnes se již stává skoro běžným vybavením počítače nějaké zařízení na zachytávání videa. Ukažme si proto, jak lze vytvořit vlastní program pro zachytávání videosekvencí.

Radek Chalupa|2

Máte nestabilní počítač? Zkuste to v ložnici!

Máte nestabilní počítač? Zkuste to v ložnici!

V následujícím krátkém příspěvku vás seznámím s dalším možným viníkem některých "nadpřirozených" poruch počítače. Může se totiž stát - a mně se to stalo nedávno - že se nestabilita počítače projevuje docela zákeřným a naoko nevysvětlitelným způsobem (vše bývá ještě peprnější v okamžiku, kdy dříve zpupné PC seká v servisu dobrotu). Článek jsme pojali jako minikvíz: v první části vám klademe otázku a vy se k ní můžete vyjádřit - výsledek se pak dozvíte ve 13h.

Jiří Kwolek|157