Videa z CES 2010 na jedné hromadě

Tomáš už na Consumer Electronics Show v Las Vegas natočil přes dvě desítky videí. V tomto článku je najdete na jedné hromadě a rozřazené do několika kategorií. CES ale pokračuje dál.

Ve čtvrtek začala v nevadském Las Vegas každoroční Consumer Electronics Show – největší výstava spotřební elektroniky na světě. Na místě je Tomáš Holčík a David Polesný, kteří za tu dobu natočili na dvě desítky videí, CESu přitom bude patřit ještě celá sobota a neděle a ačkoliv zde začíná druhý víkend letošního roku, v Las Vegas je o devět hodin méně.

Videa jsme postupně publikovali na Živě.cz a Avmanii.cz, která je CESu přeci jen tak trochu blíže, dnes je ale najdete všechny pohromadě vždy s krátkým komentářem. Stejně tak ale můžete videa odebírat přímo na speciálním kanálu Youtube.cz/ZiveCz. Všechny články, které se týkají Consumer Electronics Show jsou vybavené štítkem CES. A jelikož pomocí štítků řadíme i další články, určitě se podívejte na jejich katalog.

CES Unveiled

CES Unveiled je akce pro nedočkavé novináře, která se koná ještě před samotným začátkem. Tomáš s Davidem natočili jak verzi pro Živě, tak pro Avmanii. Tady ji máte na jedné hromadě. Zatímco specialitou mezi počítači byl notebook Lenovo s odnímatelným displejem, který pak bylo možné použít jako tablet, mezi audiovizuální technikou zaujaly nové multimediální přehrávače Popcorn.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,