Účinný prostředek

Přečtěte si o tématu Účinný prostředek. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Účinný prostředek, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Účinný prostředek.
Revoluční způsob léčby poranění kůže využívá geneticky modifikované bakterie

Revoluční způsob léčby poranění kůže využívá geneticky modifikované bakterie

** Švédští lékaři hlásí průlom v léčbě těžko se hojících poranění kůže ** Do nového léčebného postupu zapřáhli geneticky modifikované bakterie ** Po nanesení na poraněné místo uvolňují bakterie lidskou hojivou bílkovinu a urychlují zacelení rány

Jaroslav Petr|8

MedicínaBakterie
Právo a pořádek nebo policejní stát?

Právo a pořádek nebo policejní stát?

Kolem kopírování hudby, filmů a počítačových programů existuje v naší zemi mnoho různých fám a mýtů. Nejeden ve velkém pracující pirát vás bude ujišťovat, jak je za vodou, protože české právo je děravé jak řešeto, protože on má všechno vymyšlené do nejmenších detailů a hrdě se bude chlubit, že si na něj žádná „softvérovka“ nepřijde.

Martin Boček|230

Použití filtrů v digitální fotografii

Použití filtrů v digitální fotografii

Každý fotograf, který se nespokojuje s tím, co mu nabízí vlastní fotopřístroj, ale rád experimentuje a zkouší nové postupy a příslušenství, dříve nebo později narazí na možnost využití světelných filtrů. Fotografické filtry nacházejí využití i v digitální fotografii, a to proto, že jejich základní funkce je v podstatě stejná jak u analogových, tak u digitálních fotoaparátů. Na druhou stranu ale u digitální fotografie existují některá specifika, která je třeba zmínit.

Jan Graas|16

Zašifrujte si Palm!

Zašifrujte si Palm!

Existuje již několik bezpečnostních aplikací umožňujících šifrovat data na vašem Palmu. Některé z nich již nemají daleko k dokonalosti. Mezi takové aplikace patří i PDA Secure. Proč? To se dozvíte v následujícím článku.

Petr Kuchyňka