Hardware

Tuning počítače pro bláznivé fajnšmekry: Hlasem ovládané RGB osvětlení

Thermaltake už nějaký čas nabízí počítačové komponenty s programovatelným osvětlením zvané TT RGB Plus. Do tohoto ekosystému produktů patří skříně, zdroje, větráčky, chladící bloky, klávesnice... Časem přibudou ještě myši a sluchátka. Světelní efekty všech těchto doplňků lze ovládat a programovat pomocí aplikace (jak z počítače, tak z mobilního telefonu). Nově ThermalTake přidává možnost ovládat světelné efekty počítače hlasem.

Stačí říct povel „Hello TT“ a můžete začít hlasově ovládat LED osvětlení počítače. Možnosti ovládání jsou široké. Lze nastavit barvu, intenzitu svícení, reakci světel na hudbu, na teplotu či nastavení libovolných barevných a blikajících variací.

ThermalTake uvádí, že je možné nastavit 16,8 milionů odstínů barev. Kromě podsvícení lze ovládat hlasem i rychlost otáčení ventilátorů.

TT RGB Plus dokonce podporují i některé starší produkty ThermalTake. Informace o tom, které produkty aplikace podporuje zjistíte na webu výrobce. Aby ovládání hlasem fungovalo, je třeba mít v mobilním telefonu nainstalovanou aplikaci od Thermaltake a mobil propojený s počítačem. Bohužel zatím existuje aplikace pouze pro mobilní telefony Apple. Aplikace pro Android by se měla objevit v dohledné době.

Diskuze (6) Další článek: NEO a GAS: Tohle nejsou kopie bitcoinu, ale největší čínský pokus s blockchainem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,