Současný cíl

Přečtěte si o tématu Současný cíl. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Současný cíl, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Současný cíl.
Vědci začali mapovat strukturu mozku se všemi jednotlivými neurony | Foto: Original uploader was Nrets at en.wikipedia, CC BY 2.5

Vědci začali mapovat strukturu mozku se všemi jednotlivými neurony

** Nový výzkum mapuje přesnou strukturu mozku ** Začalo se s jednoduchým mozkem larvy a budou následovat pokročilejší savci ** Cílem do budoucna je vytvořit kompletní neuronovou strukturu lidského mozku

Karel Javůrek|6

MozekVýzkumVěda
Vědci se pokusí simulovat mozek, poslouží k tomu miliony procesorů

Vědci se pokusí simulovat mozek, poslouží k tomu miliony procesorů

Projekt SpiNNaker chce simulovat část lidského mozku a prozkoumat chování většího počtu neuronů v rámci sítě. Bude k tomu potřeba milion procesorů ARM.

Karel Javůrek|3

SimulaceMozekProcesory
Nový způsob odběru zboží Pick up in Store slaví úspěchy

Nový způsob odběru zboží Pick up in Store slaví úspěchy

Společnost Netcommerce s.r.o. Praha, provozovatel e-shopu Digipoint.cz, vyhodnotila po třech a půl měsících zavedení nové služby Pick up in Store. Tento způsob nyní využívá 85 % procent jejich zákazníků.

Inzerce|28

eTel propouští, ale nekončí

eTel propouští, ale nekončí

Téměř půl roku koluje po Internetu zvěst, že telekomunikační operátor eTel masivně propouští a omezuje své aktivity. Vedení společnosti změny vysvětluje přechodem na nový obchodní model.

Martin Kopta|3