Hardware | Počítače | Čipy

Rekordně rychlé paměti DDR4 pracují na frekvenci 4,7 GHz a navíc barevně svítí. Nabídne je G.Skill

Pro zvýšení výkonu počítače není rychlost operační paměti obvykle tak zásadní a podílí se na celkovém výkonu jen minimální částí. Pokud ale chcete to nejrychlejší i v této oblasti, společnost G.Skill představila nový rekordní model operačních pamětí DDR4 řady Trident Z RGB.

G.Skill Trident Z RGB jsou pochopitelně už typu DDR4 a pyšní se rekordní frekvencí 4,7 GHz, při které mají stabilní časování CL19-19-19-39 s napětím 1,45 V. G.Skill v tomto případě používá paměťové čipy od Samsungu.

01.trident.z.rgb.png

Protože takto nadstandardní parametry nemusí fungovat na každé konfiguraci a základní desce, G.Skill sám prezentuje bezproblémovou funkčnost v kombinaci procesoru Intel Core i7-8700K a základní desky MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC.

02.testing.screen.png

Paměti jsou vybavené RGB osvětlením, které lze konfigurovat pomocí softwaru. V prodeji budou ve druhém čtvrtletí letošního roku v balení dvou 8GB modulů. Cena zatím nebyla zveřejněna, pro představu lze ale zmínit, že stejný model s frekvencí 3,6 GHz stojí u nás kolem 7 tisíc korun s DPH.

Diskuze (6) Další článek: Takhle se dral Falcon Heavy k nebi: fotky prvního letu nejsilnější rakety světa

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,