Programování | Pojďme programovat elektroniku | Arduino

První ročník Ceny bastlířů zná vítěze. Uspěl i náš seriál Pojďme programovat elektroniku

První ročník Ceny bastlířů, ankety o nejlepší počiny mezi českými makery, zná své vítěze. A díky tomu, že jste mohli přes celé léto hlasovat hned v několika kategoriích, vznikl tak i pozoruhodný rozcestník na desítky zajímavých webů, návodů, produktů anebo na školy, které se snaží propagovat programování i touto atraktivní a praktickou cestou. Určitě se tedy podívejte nejen na vítěze, ale i na nominované finalisty.

697132435
První ročník Ceny bastlířů zná své vítěze

Vítězové v jednotlivých kategoriích:

Děkujeme všem čtenářům, kteří do soutěže nominovali i náš seriál Pojďme programovat elektroniku. Jelikož se jedná především o moji soukromou iniciativu, těší mě úspěch o to více. Všem fanouškům našeho seriálu pro začátečníky nicméně doporučuji k četbě i těch několik desítek dalších nominovaných a opravdu povedených návodů.

Téma: Programování pro děti

programovaniprodeti.jpgAlgoritmické myšlení, logické uvažování, dovednost analyzovat problém a najít jeho řešení… to se hodí už dnes a do budoucna budou tyto schopnosti čím dál důležitější. Zábavnou formou se k nim vyplatí vést i děti. Sledujeme pro vás dostupné nástroje, stavebnice, služby a postupy.

Doporučujeme speciál Computeru Programování pro děti. Za 99 Kč si ho můžete objednat online a během několika dnů vám dorazí do poštovní schránky.

Diskuze (10) Další článek: Američtí vývojáři DARPA postavili radar do kouře a dýmu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,