První fotky z natáčení: Takto si filmaři představují Jobse a Wozniaka

V Silicon Valley se už nějaký pátek natáčí nový snímek o Jobsovi a na internet postupně unikají první snímky, jak vlastně autoři ztvárnili mladého Jobse a Wozniaka. Studio Universal již dříve oznámilo, že Steva Jobse si tentokrát zahraje Michael Fassbender a Steva Wozniaka pak komik Seth Rogen.

409843144
Fassbender a Rogen jako Jobs a Wozniak (Foto: Motroman)

První set fotografií se objevil na Twitteru, moc dlouho tam ale nevydržely, ze sítě totiž krátce poté zmizely nejen snímky, ale i účet toho, kdo je tam publikoval. Na konci února pak pár fotografií z natáčení zveřejnil i uživatel s přezdívkou Jvck. Je na nich vidět scéna v přednáškovém sále Flint Center, které je tradiční jablečnou baštou. Auditorium je součástí De Anza Coolege, kterou navštěvoval Steve Wozniak, a Apple zde v minulosti představoval své novinky.

Pravděpodobně se jedná o natáčení keynote věnované představení Macintoshe v roce 1984, právě to totiž hlásají poutače před vchodem na jedné z fotografií. Samotné představení a mladého Steva Jobse si můžete připomenout na YouTube.  V úvodu promluví i tehdejší generální ředitel Applu John Sculley, kterého si ve snímku zahraje Jeff Daniels.

Diskuze (23) Další článek: Zoner expanduje na španělský trh. Přeložil Photo Studio i Zoneramu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,