Příslušný zákon

Přečtěte si o tématu Příslušný zákon. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Příslušný zákon, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Příslušný zákon.
Jak pokračuje boj proti spamu?

Jak pokračuje boj proti spamu?

Úřad pro ochranu osobních údajů přijal již na 500 stížností na nevyžádaná obchodní sdělení. U několika prvních případů již uzavřel kontrolní šetření a chystá se na správní řízení s viníky. Rozjíždí se i spolupráce na evropské úrovni, úřady 13 členských zemí EU vytvořily společnou platformu pro boj proti spammingu.

Jiří Peterka|7

Elektronické komunikace: co prošlo Sněmovnou?

Elektronické komunikace: co prošlo Sněmovnou?

S odstupem pouhých tří dnů proběhlo v Poslanecké sněmovně druhé i třetí čtení návrhu zákona o elektronických komunikacích. Poslanci podle očekávání vyjmuli ze zákona vše o digitálním vysílání, ale naopak tam zase vložili veřejnoprávní multiplex pro Českou televizi. Rozhodli také o termínu zavedení mobilní přenositelnosti.

Jiří Peterka|8

EULA – všichni ji potvrdí, málokdo čte

EULA – všichni ji potvrdí, málokdo čte

Potvrzením EULA (licenční smlouvy) souhlasíte s řadou věcí, o nichž často ani nemáte páru. Proklepli jsme smlouvy Software602 a Microsoftu a upozorňujeme na podstatné body.

Pavla Kremerová|3