Populární model

Přečtěte si o tématu Populární model. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Populární model, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Populární model.
Tatra 148: krásný kus techniky, se kterým jsme si hráli jako děti | Zdroj: Auto.cz

Tatra 148: krásný kus techniky, se kterým jsme si hráli jako děti

** Tatra představuje jednu z nejslavnějších průmyslových značek v České republice ** První automobil Tatra vyjel z bran automobilky 29. března 1919 ** Pro dnešní generaci třicátníků a čtyřicátníků je pravděpodobně tím nejoblíbenějším náklaďákem z Kopřivnice Tatra 148

|2

Automobily
PC sestavy: 10 doporučených konfigurací [Vánoce 2015]

PC sestavy: 10 doporučených konfigurací [Vánoce 2015]

** Připravili jsme deset různých počítačových sestav ** Na svižné kancelářské PC stačí 10 tisíc, na hraní ve 4K desetkrát tolik ** Zajímavé sestavy lze postavit na čipech od Intelu i AMD

Adam KahánekVánoce|77

Den s Linuxem: Mandriva 2008

Den s Linuxem: Mandriva 2008

Ve vydavatelstí Computer Press pravidelně vychází kniha Mandriva Linux Ivana Bíbra. Poslední je věnována verzi 2008. Obsahuje instalační média s přidanou hodnotou.

Marek Olšavský|59

Mandriva Linux 2007.1 CZ

Mandriva Linux 2007.1 CZ

Poslední vydání knihy Ivana Bíbra Mandriva Linux je věnováno verzi 2007.1. Přibalená instalační média přinášejí oproti běžně dostupným obrazům něco navíc.

Marek Olšavský|94

Notebooky: podzim plný novinek

Notebooky: podzim plný novinek

Přinášíme další díl nepravidelného seriálu s přehledem novinek mezi přenosnými počítači. Prodejci nyní, na začátku podzimu, stupňují rychlost, se kterou přicházejí s novými modely. Dnes se podíváme na notebook/tablet od Fujitsu Siemens, pěknou Toshibu a další novinky.

Jan Kuneš|11

Nový slimák a další MP3 novinky od iRiver

Nový slimák a další MP3 novinky od iRiver

Společnost iRiver je i u nás známá svými kvalitními přehrávači MP3. Její vývojové středisko se přes prázdniny neflákalo a na vánoční trh připravilo tři horké novinky.

Marek Němec|10

Iwill KA266-R: ALi kouzlí poprvé

Iwill KA266-R: ALi kouzlí poprvé

Dnes se nás o svých kvalitách budou snažit přesvědčit dva nováčci - firma Iwill, ač celosvětově docela známá - je na českém trhu opravdovým debutérem a firma ALi (Acer Laboratories), která zde prezentuje svou první čipovou sadu pro procesory Socket A a zároveň první čipovou sadu s podporou pamětí DDR SDRAM. A proč ten zvláštní nadpis? Čipová sada se jmenuje ALiMAGiK 1... lze od ní čekat magický výkon?

Jiří Kwolek|30

Microstar BX Master

Microstar BX Master

Dříve málo známá firma Microstar (MSI) se v poslední době pomalu prosazuje mezi technologickou špičku. Podívali jsme se na základní desku Microstar BX Master.

Computer|2