Kryptoměny | Bitcoin | Bulvár a vtípky

Pokrok ve striptýzu: místo peněz za kalhotky přiložíte telefon a tanečnici pošlete bitcoiny

Klasická představa striptýzového baru, ve kterém návštěvníci strkají hotovost dívkám (či mužům) za spodní prádlo, bude možná za pár let přežitkem. I do tohoto segmentu totiž přichází revoluce v podobě kryptoměn a mobilních technologií.

Ve vyhlášeném klubu The Legend Room, který se nachází v Las Vegas, totiž začaly striptérky nosit na kůži dočasná tetování, která jsou v podobě velkého QR kódu. Ten obsahuje unikátní bitcoinovou adresu, kam může návštěvník posílat bitcoinové „odměny“. Výhodou pochopitelně je, že lze tímto způsobem posílat peníze zcela anonymně.

Dle informací LasVegasNow a zpovědí jednotlivých tanečnic preferují tento způsob odměny i samotné striptérky. Několik z nich už používají bitcoin několik let a vyzdvihují hlavně rychlý a snadný přenos s tím, že pro řadu „klientů“ je to bezpečnější forma platby. Některé banky navíc mají dle jejich zkušeností problémy s penězi, které pochází z tohoto průmyslu, a tak klidně ruší i bankovní účty.

Zajímavostí je, že klub má i vlastní kryptoměnu Legends Room (LGD) postavenou na platformě Ethereum, se kterou se dá rovněž vše v klubu platit a navíc získáte 20 % slevu na vše. Pokud nejste fandou nových technologií, nemusíte se ale ještě bát – platit se dá stále i klasickou kreditní kartou nebo hotovostí.

Jak to v klubu vypadá, si můžete prohlédnout na tomto videu s 360stupňovými záběry:

Diskuze (7) Další článek: Podle DxOMark již není Pixel 2 nejlepší fotomobil světa. Překonala ho čerstvá novinka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,