Nový MySpace nabízí naprosto exotické rozhraní

Nový MySpace je oficiálně venku. Ano, ten MySpace, který byl nejspíše první velkou zahraniční sociální sítí, která lákala i Čechy a zdejší hudební kapely, poněvadž hlavně na ty se odjakživa soustředil. Později sice MySpace převálcoval modrý Facebook, síť se ale snaží opět nadechnout a pomoci ji k tomu má kompletní grafická proměna.

Nový MySpace.png
Nový MySpace oproti ostatním webům používá horizontální navigaci, vše je tedy vedle sebe, nikoliv pod sebou jako na Facebooku a dalších. Hlavní ovládací lišta s hudebním přehrávačem je pak ukotvena zcela dole.

Ať už je nový MySpace jakýkoliv, nelze mu upřít originalitu, takto totiž snad žádná sociální síť opravdu nevypadá.Nový MySpace používá horizontální navigaci a zprávy na vaší zdi se řadí do dlaždic podobně jako ve Windows 8.

Nový MySpace vyhledávač.png Nový MySpace.png
Atraktivní fulltextové vyhledávání a katalog toho nejlepšího na MySpace

Když už zde najdete oficiální profil hudebního interpreta, bude to fungovat docela dobře. Můžete se s ním spojit, jeho písničku si můžete jako za stara vložit do svého profilu a můžete také přehrávat jeho portfolio z rádia. Bohužel jich tu ale mnoho chybí – někteří v průběhu času odešli na Facebook, YouTube a MySpace je už nezajímá. Naopak zde najdete hromadu komunitních a tedy neoficiálních profilů zpěváků pochybné kvality.

Nový MySpace kapela.png
A takto na novém MySpace vypadají stránky kapely s hudebním přehrávačem

Nový MySpace sází na atraktivní typografii a neotřelé grafické rozhraní, ale to je zároveň docela divoké a leckoho může odradit.

Diskuze (26) Další článek: Spotmaps převádí populární filmy na barevné čtverečky

Témata článku: , , , , , , , , , , ,