NETBOX od října zrychlí na 30 Mb/s

Po ohlášení zrychlení nejdostupnější formy internetu ADSL, začínají reagovat i první regionální poskytovatelé konkurenčního bezdrátového a kabelového připojení.

Společnost SMART Comp., provozovatel metropolitní optické sítě NETBOX, oznamuje od 1. října navýšení rychlostí internetových tarifů NETBOX Optimum, Favorite, Perfect a Premium při zachování původní ceny. K navýšení tentokráte dojde jak v příchozím, tak i odchozím směru. Maximální teoretickou rychlost, kterou bude moci zákazník na síti NETBOX využít, je 30/8 Mb/s.

„Zákazníci na síti NETBOX mohou kromě vysokorychlostního internetu a VoIP telefonie plně využívat i NETBOX Televizi nebo Videotéku. Spolu s navýšením rychlostí internetu plánujeme od 1. října 2008 vysílat i televizi ve vysokém rozlišení, tzv. HDTV. Kapacita sítě NETBOX je až 100 Mb/s na jednoho zákazníka, máme tedy víc než dostatečný prostor naši nabídku neustále zlepšovat ,“ uvedl Marek Bukal, předseda představenstva a ředitel strategického plánování a rozvoje společnosti SMART Comp.

NETBOX dnes nabízí své služby především v Brně, v hlavním městě je pokrytá jen oblast Prahy 13.  Z dalším míst stojí za zmínku Jihlava, Zlín a Havlíčkův Brod. Do budoucna chce však SMART Comp. zajistit plnou dostupnost své sítě ve všech uvedených městech včetně Olomouce.

NETBOX je dnes konkurencí pro kabelové operátory a ADSL především v Brně

brno.png praha.png jihlava.png havlbrod.png zlin.png olomouc.png
Brno, Praha, Jihlava, Havlíčkův Brod, Zlín a Olomouc

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze (23) Další článek: Google smazal čertův paragraf 11.1

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,