Windows 10 | Windows Insider

Nelíbí se vám překlad Windows 10? V rámci programu Insider můžete navrhnout lepší

Překlad svých produktů si Microsoft doposud zajišťoval svépomocí či za využití služeb specializovaných firem, nyní však otvírá možnost participace komunity v rámci programu Windows Insider. Každý, kdo používá testovací sestavení Windows 10, se tak může podílet na lepším překladu systému a aplikací.

Po nainstalování aplikace Jazyková komunita můžete jednoduše kdekoliv v systému či aplikacích od Microsoftu označit místo, kde podle vás není překlad ideální a navrhnout lepší překlad. Zpětná vazba se odešle včetně screenshotu, aby byly zřejmé souvislosti. V rámci aplikace pak budete moci hodnotit změny zaslané ostatními uživateli.

Princip je tedy stejný jako u samotného programu Windows Insider, kdy komunita skrze aplikaci Centrum Feedback navrhuje nové funkce a nahlašuje chyby. Microsoft bere zpětnou vazbu vážně a opravdu se často řídí radami svých uživatelů. Pokud se vám tedy něco ve Windows 10 nelíbí a najde se dostatek lidí, kteří to cítí stejně, je velmi pravděpodobné, že v další verzi systému to vývojáři změní.

Aplikaci Jazyková komunita naleznete ke stažení na Windows Store.

Co je program Windows Insider?

Diskuze (19) Další článek: iPhone X by měl mít šestijádrový procesor A11 a za vysokou cenu může OLED displej

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,