Nejlepší nástroje na virtuální plochy ve Windows

Více projektů a oken v různých prostředích, více ikon na různých podkladech, více různých obrázků na ploše. To jsou základní výhody více ploch v operačním systému. Vytvořte si ty virtuální pomocí speciálních programů.

Uživatelé Windows dlouhou dobu záviděli ostatním operačním systémům možnost práce na více plochách. Aby ale nepřišli zcela o tuto možnost, začaly se vyvíjet programy ke tvorbě virtuálních ploch, jejichž přepínáním docílíte přesně požadovaného efektu.

Můžete mít zde otevřená odlišná okna programů, na ploše s jiným obrázkem mít sadu rozdílných ikon pro různé účely apod., přičemž přepínání mezi plochami je snadné, rychlé a na systémové prostředky nenáročné. Protože nástrojů na tvorbu dalších ploch ve Windows je vícero, zeptali jsme se vás čtenářů na diskuzním fóru, který je ten nejlepší.

Ze sesbíraných tipů, nastřádaných argumentů a popsaných zkušeností jsme vybrali několik nejzajímavějších programů, které vám zde nyní představíme a nabídneme ke stažení. Kvůli značné podpoře pouze dvou aplikací v nejčerstvější diskuzi, jsme nabídku rozšířili o několik vlastních tipů. Pro svého favorita můžete hlasovat v přiložené anketě a zvolit tak ten nejlepší nástroj na virtuální plochy ve Windows.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,