Meebo nově podporuje Facebook a MySpace

Oblíbená online aplikace Meebo se dočkala několika vylepšení. Nově podporuje MySpace a Facebook a jejich služby pro zasílání rychlých zpráv. Meebo doposud podporovalo „pouze“ Google Talk, AOL Instant Messenger, Yahoo Instant Messenger, Windows Live Messenger a ICQ. Poslední přidání nových komunikačních protokolů bylo před více než 3 lety, tenkrát byl přidán Jabber a Google Talk.

Ohlášené novinky reflektují dlouhodobý cíl Meeba - poskytnout přístup ke všem službám pro zasílání rychlých zpráv včetně těch integrovaných v sociálních sítích. Zároveň však hodlá poskytovat nejlepší možný zážitek z online konverzace. Šéf a spoluzakladatel Meeba Seth Sternberg míní, že právě Meebo je to správné místo, kde mohou lidé konverzovat se svými přáteli kdykoliv a napříč různými sítěmi.

MySpace spustilo MySpaceIM v minulém roce a letos Facebook přišel se svým chatem. Nové komunikační možnosti sice nerozpoutaly davové šílenství. Meebu však nejspíše přinese další zisky z reklam a nové uživatele. Mnoho multiprotokolových klientů jako jsou například Trillian, Adium, a Digsby již podporují MySpaceIM i Facebook chat delší dobu.

Zdroj: Blog Meebo

Váš názor Další článek: Týden Živě: Linux na Windows stále ztrácí

Témata článku: , , , , , , , , , , ,