Mark Zuckerberg se přiznal, že neumí jezdit na kole

Mark Zuckerberg uspořádal své první živé Q&A přes Facebook Live. Odpovídal na dotazy diváků více než hodinu. To nejzajímavější se ale událo od 45. minuty, kdy do studia přišel známý komik Jerry Seinfeld, který nyní propaguje novou sérii svých rozhovorů Comedians in cars getting coffee. Jerry rovnou zamítl komunitou zvolené otázky a začal se ptát Marka na osobní otázky. Mark se snažil ze začátku odpovídat očekávatelnými frázemi, ale dlouho mu to nevydrželo.

Mark je jako mnoho z nás. Ráno vstává o šesti a první, co udělá, ještě než vstane z postele, vezme telefon a zjistí, co se děje. V jeho případě samozřejmě zkontroluje Facebook a aktuální události.

Každý rok si Mark také dává nějaké celoroční výzvy. Letos to je uběhnout 365 mil. To není nějak mnoho, uběhnout necelé dva kilometry denně je měkká výzva. Větší výzvou je naprogramovat umělou inteligenci pro svůj dům. Mark si vše programuje sám a pochlubil se, že už umí kamerou rozpoznávat přicházející osoby a nastaveným lidem rovnou otevírat dveře.

No a protože brzy zjistil, že ten běh bude opravdu slabá výzva, rozhodl se trénovat rovnou na triathlon. Běh a plavání zvládá, jízda na kole ale bude složitější. Mark si totiž šel koupit své první kolo a dlouho se na něm neudržel. Po čtvrt hodině jízdy musel zastavit na křižovatce, ale nikdo mu nevysvětlil, jak se vyndává noha z klipsů. Spadl a nalomil si u toho loket. Dlahu sice nenosí, ale plnou zátěž pro trénink musí posunout.

Diskuze (32) Další článek: Safari končí s doplňky Flash, Silverlight i Quick Time. Od webů bude vyžadovat HTML5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,