Mapy.cz | Seznam.cz | Mobility

Mapy.cz vypustily betaverzi mobilní aplikace s exotickou turistickou navigací

Mapy.cz zveřejnily betaverzi své mobilní aplikace, která již nabízí slíbenou navigaci, které jsme se věnovali v jednom z červnových Týdnů Živě. Mapoví fanoušci, kteří nosí v kapse telefon s Androidem, se mohou přihlásit do beta programu na této adrese.

970463563
Navigace pěšky, na kole a v autě podle Seznamu a jeho Mapy.cz

Navigace funguje pro libovolný dopravní prostředek a to pro celou Evropu, nejvíce se však soustředí na pěší turisty, které hlasový asistent upozorní třeba na blížící se rozcestí. Navigace je povede po preferované, nejkratší nebo turistické trase a vykreslí jim i barvu turistického značení na stezkách. To z navigace činí poměrně unikátní funkci, drtivá většina podobných aplikací na trhu se totiž soustředí výhradně na klasickou automobilovou turn-by-turn navigaci.

302837508
Majitelé telefonů s Androidem už mohou začít testovat. Seznam.cz hodlá povolit testování omezenému počtu lidí, takže pokud chcete pomoci, neváhejte.

Mapy.cz prosí, ať si betaverzi instalují především ti uživatelé, kteří ji chtějí v následujícím měsíci opravdu aktivně používat a pomáhat vývojářům v ladění chyb. Jedná se totiž opravdu o betaverzi a nikoliv o produkční verzi a tedy lze předpokládat ještě všemožné chyby.

Více informací najdete na oficiálním blogu Seznamu

Chystané novinky v Mapy.cz pro tento rok

Diskuze (4) Další článek: Téměř čtvrtina českých uživatelů má na počítači překrytou webkameru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,