Hardware | Příslušenství

Lian Li DK-05: motorizovaný stůl a počítačová skříň v jednom

Doménu společnosti Lian Li jsou především kvalitní počítačové skříně. Asi nikoho proto příliš nepřekvapí, že jeden ze stolů v nabídce v sobě skříň pro komponenty integruje. Navíc jde o model, který nabízí stavitelnou výšku s elektrickým pohonem.

Konstrukce stolu je opravdu masivní - je tvořena hliníkem a horní deska tvrzeným sklem. Nohy stolu jsou potom železné. Rozměry jsou 140 cm (šířka) × 78 cm (hloubka) a výšku lze regulovat v rozmezí 68,9 cm až 117,5 cm. Hmotnost by se měla pohybovat kolem 60 kg.

Ve stolu je připraveno místo až pro dvě zkladní desky typu E-ATX (dvouprocesorové konfigurace). Stejně tak ale lze zvolit třeba jednu desku formátu mini-ITX. Nechybí dostatečné chlazení v podobě dvanácti ventilátorů s průměrem 120 mm. O pořádný průvan mezi komponentami se tak rozhodně není třeba obávat.

Na přední panel jsou vyvedeny dva konektory USB 3.0, jednou USB typu C, HDMI a audio panel. Rovněž zde najdeme ovládání samotné výšky stolu a regulaci otáček ventilátorů. Stůl rozhodně vypadá zajímavě, to se ale nedá říct o ceně 2 100 dolarů. V přepočtu to po přičtení daně znamená asi 56 tisíc korun.

Diskuze (1) Další článek: Mozilla má novou službu pro superrychlé a bezpečné odeslání souborů. Data jsou smazána ihned po stažení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,