Klíčový systém

Přečtěte si o tématu Klíčový systém. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Klíčový systém, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Klíčový systém.
Trendy v ERP nejen pro rok 2017

Trendy v ERP nejen pro rok 2017

V minulých letech jsme byli svědky, jak společnosti začínají využívat ERP systémy tak, aby odstranily bariéry mezi jednotlivými odděleními. Dnes se s jejich pomocí snaží ještě lépe porozumět zákazníkům. S neustále narůstajícím množstvím dat, která firmy mohou a musí analyzovat, se výrazně mění i jejich potřeby v oblasti ERP systémů. „Budoucnost bude klást vedle větší efektivity práce s daty důraz také na výraznější využívání umělé inteligence, propojení jednotlivých systémů a jejich jednodušší samooblužnost. Změní se i role klíčových pracovníků v IT,“ myslí si o trendech v oblasti ERP systémů Martin Jaroš, CEO ve společnosti Intelligent Studios.

Microsoft TechNet|3

Třicet let v obrazech: Windows, Mac OS i Průzkumník

Třicet let v obrazech: Windows, Mac OS i Průzkumník

Podívejte se a srovnávejte, jak se v čase vyvíjela podoba Windows, Mac OS, linuxových desktopů, Wordu nebo třeba Průzkumníku. šel vývoj softwarového designu správným směrem?

Jakub Čížek|120

Jak funguje řízení datových toků s QoS

Jak funguje řízení datových toků s QoS

Nástroje QoS uplatníte v případě, kdy chcete upřednostnit jeden typ síťového provozu proti jinému nebo zajistit určité aplikaci jasné kvalitativní parametry přenosu.

Petr Hon|6

Windows ME dnes startují

Windows ME dnes startují

Dnes je datum, kdy budou oficiálně uvedena Windows ME, pokusím se shrnout základní vylepšení a současně uvést i něco, co možná o nich neznáte.

Tomáš Holčík|61