Internet | T-Mobile

Když vypadne DSL, hned ho nahradí 4G. T-Mobile garantuje připojení kombinací dvou technologií

Dříve vypadala kombinace pevného a mobilního internetu v nabídce operátorů tak, že jste si mohli vybrat jedno nebo druhé. Pak operátoři pokročili k tomu, že podle dostupnosti a rychlosti v místě připojení volili vhodnější z technologií.

Teď se T-Mobile posouvá na další level a k pevnému připojení přidá i mobilní modem pro 4G/LTE současně. Výhody jsou zřejmé:

  1. Zatímco zřídit pevné připojení trvá několik dní, s mobilním modemem se na internet dostanete v řádu minut. Jakmile dojde ke spuštění xDSL služby, modem automaticky přepne na pevný internet.
  2. Později mobilní modem poslouží jako záložní varianta pro případ výpadku či odstávky DSL. Modem rozpozná výpadky či odstávky pevného připojení a automaticky spustí záložní přístup přes 4G/LTE síť. 
  3. Když bude uživatel řešit případný problém s reklamací, budou mít k dispozici funkční připojení.

Garance připojení je určena pro nové i stávající zákazníky s Pevným internetem xDSL formou pronájmu zařízení. Za 50 Kč měsíčně je základní modem ZyXEL 3312, za 70 Kč je Sercomm Speedport Plus, mobilní modem je v obou případech stejný Alcatel Link Key.

Do konce roku mohou zákazníci pořídit nejrychlejší xDSL připojení za jednotnou cenu 299 Kč měsíčně na prvního půl roku, poté cena stoupne na 399 až 799 Kč podle rychlosti. Podmínky Garantovaného připojení najdete zde.

image.png
Diskuze (16) Další článek: Vesmírná technika: Cesta sondy TGO na oběžnou dráhu Marsu

Témata článku: , , , , , , , , ,