Sluchátka | Příslušenství

K počítači bez drátu: sluchátka HyperX Flight nabídnou volnost i skvělý zvuk

HyperX, herní odnož Kingstonu, představil na veletrhu CES nová bezdrátová sluchátka HyperX Flight. Nejsou určena výhradně hráčům, ale všem uživatelům počítačů, kteří chtějí kvalitní sluchátka a drátové připojení jim překáží. Jenže pozor, HyperX Flight není jen další řešení využívající bluetooth.

Sluchátka se k počítači připojují prostřednictvím USB donglu, ve kterém je rádiová část a zvuková karta. Díky tomu mají sluchátka daleko delší dosah než řešení s bluetooth a není nijak ovlivněna kvalita zvuku. Pochopitelně je tím snížena univerzálnost bezdrátového připojení, ale při této konstrukci se nedá očekávat, že byste sluchátka chtěli připojovat k telefonu a nosit ven.

Sluchátka bezdrátově fungují s počítačem nebo herní konzolí Playstation 4. Kompatibilita USB donglu s Xboxem bohužel není. K dispozici je i možnost propojení klasickým audio kabelem s 3,5mm jackem, pak už je připojíte do čehokoli. Nechybí možnost ovládání hlasitosti (navázané na systémové nastavení) přímo na sluchátkách a také připojitelný mikrofon.

Sluchátka se začnou prodávat již zanedlouho, a to za cenu 3 990 Kč. Jestli to stojí za investici zjistíte brzy na Živě.cz a v Computeru, sluchátka již máme k dispozici na test a podělíme se o poznatky. První dojmy z poslechu jsou ale velmi dobré. Sluchátka jsou lehká (300 g), pohodlná, šum neznatelný a zvuk se zatím jeví vyváženě.

Diskuze (6) Další článek: Prostřednictvím chytrého zrcadla Kohler můžete ovládat celou koupelnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,