Jak instalovat a aktivovat plné verze Ashampoo

Instalace všech programů Ashampoo je velmi podobná a jednoduchá. Instalační průvodce je pro většinu programů dostupný v češtině.

Instalace všech programů Ashampoo je velmi podobná. Po spuštění instalačního průvodce se vám nejprve zobrazí okno s výběrem preferovaného jazyka, drtivá většina programů Ashampoo je v češtině.

V dalším kroku odsouhlaste licenční podmínky používání kliknutím na tlačítko Přijímám + pokračovat. Následují volby pro umístění instalačních souborů, zde není třeba nic měnit. Poslední verze programů Ashampoo nabízí volitelný software MyPCBackup. Pokud o tento program nemáte zájem zatrhněte volbu Ne, děkuji a pokračujte tlačítkem Další. Následuje samotný proces instalace programu po jehož dokončení klikněte na tlačítko Dokončit.

01.gif

Spusťte nainstalovaný program, například pomocí zástupce na pracovní ploše a v otevřeném okně klikněte na tlačítko Získat bezplatný licenční klíč. V nově otevřeném okně prohlížeče se vám zobrazí jednoduchý formulář, do kterého zadejte funkční e-mailovou adresu.

Další postup je mírně odlišný, pokud jste již zákazníkem Ashampoo (tedy pokud jste si aktivovali některý z programů Ashampoo v minulosti), nebo zda jde o vaši první registraci. Registrace produktů Ashampoo probíhá u nových uživatelů ve dvou krocích. V prvním je ověřena e-mailová adresa a po jejím ověření následuje e-mail s příslušným licenčním číslem.

02.gif

Pokud jste úplně novým uživatelem, zobrazí se vám po zadání e-mailové adresy zpráva, že vám byl odeslán ověřovací e-mail. Zkontrolujte doručenou poštu, se zprávou a odkazem, na který stačí klepnout (případně jej můžete zkopírovat do adresního řádku prohlížeče).

03.gif

V nově otevřeném formuláři vyplňte své jméno a rok narození. Klepnutím na tlačítko Done. Continue! odešlete e-mail, který již bude obsahovat licenční číslo k plné verzi programu.

04.gif

Licenční klíč se vám také zobrazí v okně prohlížeče, odkud jej můžete zkopírovat a následně vložit do příslušného formulářového pole programu Ashampoo.

06.gif

V případě, že jste již registrovaným zákazníkem Ashampoo, může se vám po zadání e-mailu zobrazit požadavek na zadání hesla. Po jeho zadání se vám zobrazí váš osobní profil na stránkách Ashampoo. Zde, v části My Ashampoo | License keys, pak najdete všechna licenční čísla u tzv. magazínových produktů (tedy například plných verzí z časopisu Computer).

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Váš názor Další článek: Potvrzeno: Sony se zbaví počítačů Vaio a oddělí televizní byznys

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,