Invex Forum 2009: setkání odborníků doplní ještě konference 3IN

Letos bude mít na brněnském výstavišti premiéru Invex Forum, odborná konference navazující na tradici veletrhu Invex, který se již letos konat nebude. Invex Forum je dvoudenní konferenční akce zaměřená na setkání odborníků z oblasti informačních a komunikačních technologií, zástupců veřejné správy i vrcholných přestavitelů soukromého sektoru.

Nepřehlédněte: Invex po osmnácti letech skončil

Dnes zástupci společnosti Veletrhy Brno prozradili další podrobnosti o tom, co nás říjnu čeká. Invex Forum bude tematicky rozděleno na pět částí:

  • ERP Forum
  • ICT Forum pro školy
  • Inovační potenciál ICT
  • IT &Communication Forum
  • Outsourcing a Insourcing

Zároveň s Invex Forem bude na brněnském výstavišti probíhat ještě odborná konference 3IN, která pod novým názvem sdružuje již tradiční akce z let minulých věnující se ICT ve státní správě a e-Governmentu. Začíná se 5. října.

Tip: Ptali jste se – jaké bude Invex Fórum a proč Invex skončil?

Pro laickou veřejnost budou určeny veletrhy Digitex a Interkamera, které startují krátce po odborných akcích, a to 8. října. Trvat budou do 10. října, tedy tři dny od čtvrtka do soboty. Na Digitexu si mohou návštěvníci prohlédnout a vyzkoušet novinky z oblasti spotřební elektroniky a digitální zábavy, Interkamera je určena především nadšeným fotografům.

Váš názor Další článek: Půl roku mobilního internetu od O2 zdarma k notebookům HP

Témata článku: , , , , , ,