Interní číslo

Přečtěte si o tématu Interní číslo. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Interní číslo, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Interní číslo.
Stručná historie Windows

Stručná historie Windows

Zajímá vás, kdy byla uvedena první verze Windows, co vlastně uměla, nebo kdy se Windows staly skutečně použitelným systémem a nastartovalo se to, co dnes bereme jako samozřejmé pracovní prostředí? Pojďte se projít historií.

Tomáš Holčík|127

Windows Server 2003 oficiálně vypuštěn

Windows Server 2003 oficiálně vypuštěn

Dnes je den oficiálního uvedení nového operačního systému Windows Server 2003, podívali jsme se na to, co se vám na něm bude líbit a také na to, co se vám líbit nemusí.

Tomáš Holčík|94

Divide By Zero aneb Chybové hlášky Windows

Divide By Zero aneb Chybové hlášky Windows

O stabilitě operačního systému Windows bylo napsáno mnoho řádek, většinou nabitých emocemi k prasknutí. Pravda je taková, že dnešní operační systémy jsou natolik komplikované a musí spolupracovat s tak širokou škálou hardware, že by bylo zázrakem, kdyby byly za všech okolnosti stabilní. Je tedy dobré se seznámit s tím, jaké druhy chyb můžou nastat a kde hledat jejich příčiny.

Michal Kwolek|46