Virtuální realita | HTC Vive

HTC Vive slaví první narozeniny. Vývojáři přichystali slevu na brýle a model předplatného

Přesně před rokem, 5. dubna 2016, představilo HTC brýle pro virtuální realitu Vive. K příležitosti prvních narozenin si na dnešek připravila společnost několik novinek a také slevu na nákup HTC Vive.

Brýle jsou během dneška zlevněny o 100 eur – na oficiálním webu Vive.com je tedy můžete objednat za 800 eur, což v přepočtu činí asi 21 650 korun. Doprava je zdarma. Sleva se týká také e-shopu Alza, tam ale na částku sta eur, nedosáhla. Z původních 24 999 korun bylo HTC Vive zlevněno na 23 299 korun.

Novinkou je spuštění služby Viveport, která přinese model předplatného. Uživatelé budou mít za měsíční poplatek 8 eur (asi 216 korun) možnost vybrat si pět titulů z obchodu a k těm mít neomezený přístup. Po měsíci mohou svůj výběr změnit, nebo si ponechat stejnou pětici po delší dobu. Při spuštění je k dispozici asi padesátka her a aplikací.

HTC se rovněž rozhodlo odměnit stávající uživatele brýlí Vive. Těm nabízí během dneška možnost stáhnout si hru Arcade Saga, která se běžně prodává za 20 eur.

Diskuze (3) Další článek: Nejdražší vydražený diamant světa je Pink Star. Růžový kamínek za 1,8 miliardy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,