Hromadné nasazení

Přečtěte si o tématu Hromadné nasazení. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Hromadné nasazení, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Hromadné nasazení.
10 nejdůležitějších novinek z konference Microsoft Ignite

10 nejdůležitějších novinek z konference Microsoft Ignite

** Microsoft na konferenci Ignite představil spoustu novinek z podnikové oblasti ** Novinek se dočkaly i vývojářské platformy a jejich možnosti propojení a integrace ** Microsoft se začal zaměřovat i na nástroje pro kvantové počítače

Karel Javůrek|14

CloudByznysMicrosoft
Čeká nás nová éra rychlých pamětí, které využívají magnetické technologie | Foto: Paul R. Potts, CC BY-SA 3.0 us

Čeká nás nová éra rychlých pamětí, které využívají magnetické technologie

** Vědci vymysleli nový magnetický způsob ukládání dat bez využití cívek ** Technologie poskytuje extrémně rychlý zápis a mohla by se používat i u operačních pamětí ** Velké výrobní společnosti už se připravují na nové paměti využívající magnetické technologie

Karel Javůrek|11

VýzkumVědaTechnologie
Co s okny na jaře?

Co s okny na jaře?

Nebojte se, nebudeme vás navádět k instalaci mříží, ale raději k instalaci aktuálních operačních systémů. Posledním váhajícím pomůže poslední pobídka jarní slevou do konce dubna.

Microsoft TechNet|7

EUV: čipy budoucnosti budou vyráběné ve vakuu

EUV: čipy budoucnosti budou vyráběné ve vakuu

Tranzistory jsou stále menší a standardní technologie výroby už přestávají dostačovat. Možná už příští rok dojde k prvnímu nasazení EUV litografie.

Karel Javůrek|7

Setkání Windows User Group – květen 2011

Setkání Windows User Group – květen 2011

Windows User Group chystá na květen spoustu zajímavých akcí v různých městech České republiky. Vyberte si.

Microsoft TechNet

Anička z říše Linuxu: Linuxové zpravodajství dívčíma očima

Anička z říše Linuxu: Linuxové zpravodajství dívčíma očima

Uplynulý týden přinesl světu Open Source spoustu novinek: Linux prý porušuje 283 patentů, ale nic není tak černé, jak se zdá být na první pohled. Japonští školáci se budou učit práci s počítačem na Linuxu. Sun přichází s revoluční novinkou – na Solarisu 10 bude možné spouštět aplikace pro Linux bez úprav. Mozilla nabízí odměnu 500 dolarů za odhalení bezpečnostních chyb.

Anička Bernáthová|16