Hledáme posilu do redakce Computeru!

  • Máte zapálení pro IT a moderní technologie?
  • Chcete si s novinkami hrát dřív, než ostatní?
  • Umíte psát a zvládáte dodržovat termíny?

Do redakce časopisu Computer hledáme nového kolegu anebo kolegyni. Rádi bychom byli za redaktora, který již má předchozí zkušenosti s psaním, publikací a ideálně i testováním (jakýchkoli) produktů. Důležité jsou ale především znalosti a dobrý písemný styl, pokud místo předchozích zkušeností nabídnete (z)dravé nadšení, pečlivost a ochotu učit se novým věcem, máte velkou šanci.

Čeká na vás pestrá redaktorská práce: důkladné zpracování aktuálních i nadčasových témat ze světa počítačů a moderních technologií, testování nových produktů, spolupráce při grafické přípravě článků. Plus několik příjemných bonusů, které prozradíme osobně. Primárně hledáme nadšence do tvrdého hardwaru: procesory, grafiky, základní desky, paměti, disky. Zkrátka vše, co se ukrývá uvnitř počítačových skříní.

Jedná se o práci na plný úvazek v brněnské redakci, ale lze se po zaučení domluvit na kratším úvazku a částečné práci z domova. Pracovní doba se dá vždy přizpůsobit, ostatně spousta redaktorů Computeru začínala svoji kariéru již při volnějším studiu vysoké školy.

Chcete na začátek roku 2018 vzpomínat jako na start nové zajímavé práce? Napište mi na jiri.kuruc@cninvest.cz pár řádků o sobě, a přidejte buď odkaz na vaši dosavadní publikační činnost, nebo připravte krátký článek (do 2 500 zn. vč. mezer) na aktuální téma anebo minirecenzi na jakýkoli IT produkt, který vlastníte. Těšíme se na vás.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (7) Další článek: Facebook vydá Messenger pro děti. Nebude vyžadovat účet a bude pod správou rodičů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,