Google | Sluchátka

Google nejspíše chystá sluchátka „Bisto“ s umělou inteligencí

Web 9to5Google rozebral zdrojové soubory instalačního balíčku (APK) nové verze aplikace Googlu pro Android a v textových řetězcích objevil zmínku o zařízení s kódovým označením Bisto. Není to úplně poprvé, o tom slovíčku se už nějaký čas ví, tentokrát však textový řetězec popisoval konkrétní zařízení.

Textové řetězce, které obsahují různá oznámení, nápisy tlačítek aj. totiž v tomto případě zcela jasně popisují chytrá sluchátka. Ta by měla být vybavená chytrým asistentem Google podobně jako třeba reproduktor Google Home. Zároveň by měla být vybavená mikrofonem a také tlačítkem pro spuštění asistenta.

<string name=”bisto_magic_pairing_assistant_prop_text”>”Your headphones have the Google Assistant. Ask it questions. Tell it to do things. It’s your own personal Google, always ready to help.”</string>

Z těchto střípku bychom mohli stejně jako ostatní odhadovat, že se bude jednat o spárovaná sluchátka s mobilem, které umožní využívat asistenční hlasovou službu Googlu, i když budete mít mobil v kapse.

<string name=”voice_query_wrong_button4″>To talk to me or ask me a question, press and hold the Google Assistant button on the left earcup while talking.</string>

Mnozí jdou ještě dál a projekt Bisto považují za doplněk nové verze prémiového telefonu Pixel, se kterým se Google pochlubí letos na podzim.

Takhle Google představoval první generaci telefonu Pixel:

Diskuze (1) Další článek: Jediná bitcoinová transakce spotřebuje více elektřiny než evropská domácnost za několik týdnů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,