Příslušenství | Logitech | Myši

Flow od Logitechu bude dostupnější: levná myš M590 rovněž ovládne více počítačů

Koncem minulého týdne Logitech představil nové prémiové myši MX Master 2S a MX Anywhere 2S, prémiové modely s cenami atakujícími tři tisíce korun. Kromě dobré ergonomie, zpracování, výdrže a výbavy zaujaly i novou funkcí Flow, která umožňuje plynulou práci mezi více počítači. Dobrá zpráva pro spořivé - tato funkce se dostane i do cenově dostupnější myši M590.

Logitech M590 bude výbavou i tvarem podobná MX Anywhere 2S, ale bude mít běžnější optický senzor s rozlišením 1000 dpi, design je méně okázalý, chybí setrvačné kolečko a akumulátor není integrovaný. Nicméně na vkládanou tužkovou baterii by měla myš pracovat až dva roky.

Kromě podpory funkce Flow se tahle myš snaží zaujmout i tím, že je tichá. Pokud nemáte rádi hlasité klikání, tohle bude něco pro vás.

Myš bude levnější než prémiové modely MX. Aktuálně ji Logitech nabízí k předobjednání na americké verzi svého webu za 40 dolarů, což by u nás mělo být po připočtení DPH cirka 1 150 Kč. Zatím nevíme, kdy přesně bude dostupná u nás. Ale bude.

Diskuze (5) Další článek: Testlab Computeru: opravdu potřebujete na foťáku výměnné objektivy?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,