Eurotel zřejmě uvede od dubna paušál pro připojení přes WiFi

Zatím Eurotel nevydal žádné oficiální vyjádření, ale námi získané informace z důvěryhodných zdrojů naznačují další zajímavou nabídku pro připojení k internetu. Eurotel již delší dobu nabízí připojení k WiFi na vybraných lokalitách pod označením WiFi Jet. Zatím se jedná nabídku s platbou za čas připojení. Od dubna by se ale měla objevit i paušální nabídka. Na trh se chystají dva tarify:

Wifi Jet Basic

Aktivace 1 Kč
Měs.paušál 599 Kč
Volné hodiny 60
Další hodina 20 Kč

Wifi Jet Nonstop

Aktivace 1 Kč
Měs.paušál 1199 Kč
Volné hodiny bez omezení
Ceny jsou bez DPH

První tarif sice není paušálem, ale v rámci paušálu vyjde jedna hodina na 12 Kč s daní, což je dobrá nabídka. Druhý již je plnohodnotný paušál.

Eurotel Data Nonstop

Eurotel Data Nonstop se od dubna vrací do stejné ceny, tedy 799 Kč bez DPH pro vyšší tarify a 999 Kč bez DPH pro ostatní. U obou cen bude k tomu navíc 30 minut do všech sítí v ČR a jsou převoditelné.

Dále Eurotel uvede až do května "Business datový balíček", kde zákazník, který uzavře smlouvu na 24 měsíců s tarifem Optimum Plus a vyšším a aktivuje si Data Nonstop, získá EDN za 649 Kč měsíčně + 60 volných minut a získá možnost zakoupit telefony Sony Ericsson T610 za 1 Kč nebo Nokia 7250i za 495 Kč. (cena aktivace bude od dubna opět 3654 Kč s výjimkou několika telefonů).

 

Diskuze (12) Další článek: Potvrzeno: Stahování hudbu nezabíjí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,