Apple | Spekulace | iPhone

Dost bylo růžovozlaté barvy Rose gold. Apple s ní chce údajně skončit

Apple byl jedním z prvních výrobců, který nabídl své produkty v růžovozlaté (rose gold) barvě. Ta se následně masově rozšířila. Nyní se Apple rozhodl od odstínu odstoupit. Tvrdí to spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo, jehož předpovědi jsou obvykle pravdivé, píše MacRumos. Důkaz jeho slov prý přijde s premiérou iPhonu 8, který bude v dostání jen ve stříbrné, zlaté a černé barvě.

Souhlasí to si uniklými informacemi, které se objevily na začátku týdne. Také informovaly, že barvy nového iPhonu budou jiné. Ukazovala to i uniklá fotografie z čínské sociální sítě Weibo, na které byl stříbrný, černý a zlatý prototyp iPhonu 8. Zlatá verze byla nicméně s lehkými měděnými tóny.

Apple podle analytika představí všechny barevné varianty iPhonu zároveň, a to v září. Ke zpoždění, o kterém se dříve spekulovalo, by dojít nemělo – šéf Applu Tim Cook minulý týden investorům oznámil, že „podzim bude vzrušující“. To sice nutně neznamená, že všechny typy iPhonu 8 vyjdou v září, ale jejich představení to nebrání.

Vedle změny barev by měl nový iPhone přijít i s kompletním redesignem, technologií pro rozpoznávání obličeje, bezdrátovým nabíjením a 10nm procesorem Apple A11 (Fusion).

Diskuze (24) Další článek: Toshiba SG6: SSD s novými 64vrstvými čipy pro běžné počítače a notebooky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,