Video | Hudba, filmy, seriály

Do kin se chystá nový Terminátor: Budoucnost, roboti, umělá inteligence a Arnold Schwarzenegger znovu na scéně

Terminátor: Dark Fate (česky Temný osud) je nejnovějším přírůstkem do filmového universa, kde lidstvo bojuje o přežití s všemocným Skynetem. Na filmovou sérii je často odkazováno různými technologickými proroky, kteří se obávají aktuálního vývoje umělé inteligence. 

Jak to s lidstvem v boji se zákeřným Skynetem dopadne? Právě to by nám mohl nový film nabídnout. Tentokrát totiž navazuje přímo na původní dva filmy a ignoruje nejnovější sequely. Premiéru bude mít na podzim. 

Temný osud je již šestým filmovým počinem ze série, tentokrát se ale tvůrci rozhodli zahodit předcházející tři filmy do alternativní časové osy – žádný ze snímků se nesetkal s příliš velkým úspěchem. Jako producent je zde tvůrce James Cameron, který by mohl být zárukou kvality. Své role si zopakuje Arnold Schwarzenegger jakožto Terminátor a Linda Hamilton jako Sára Connorová.

Lidstvo tak opět bude dostávat na frak od robotů z budoucnosti, sami k tomu ale s trochou nadsázky nemáme příliš daleko. Posuny například u Boston Dynamics v rámci robotů jsou více než působivé:

Diskuze (14) Další článek: Pošlete své jméno na Mars. Poletí tam vedle vrtulníku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,