CIA | Odposlech

CIA odtajnila dokumenty o Bin Ládinovi. Hrál i Counter Strike nebo Final Fantasy

Americká CIA zveřejnila asi 470 000 souborů týkající se Usámy bin Ládina. Většina z nich pochází přímo z počítačů šéfa teroristické organizace Al-Káida a najdeme mezi nimi část osobního deníku, rodinná videa či fotky, ale i důkazy o tom, že bin Ládin sledoval americké filmy, porno a hrál počítačové hry.

Na disku byly nalezeny například filmy Auta, Mravenec Z, Doba ledová, Tom a Jerry nebo Strašpytlík, ale i dokumenty Davida Attenbourougha. Zároveň bin Ládin sledoval americké dokumenty o sobě samém. Mezi soubory se dají objevit i důkazy o tom, že byla na počítači nainstalována herní platforma Steam s hrami jako Final Fantasy VII, Resident Evil nebo Counter Strike. Jen teda není jasné, zda bin Ládin hrál raději za teroristy nebo CT.

S nálezem se na Facebooku pochlubilo i samotné Valve, které největší herní platformu provozuje:

obrázek 8.png
S objevem Steamu na disku Usámy bin Ládina se pochlubilo i samotné Valve (zdroj: FB)

CIA celkem zveřejnila 174 GB videí, 7,4 GB fotek a 18 GB dokumentů. Aktuálně však nejsou na oficiálním webu k dispozici, neboť servery zpravodajské služby nevydržely nápor zájemců.

Diskuze (11) Další článek: Nvidia dokáže generovat profilové fotky neexistujících lidí. Ideální nástroj pro falešné profily na Facebooku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,