Chybějící část

Přečtěte si o tématu Chybějící část. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Chybějící část, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Chybějící část.
HPE chce mít vlastní technologie na Marsu, už testuje na oběžné dráze | HPE

HPE chce mít vlastní technologie na Marsu, už testuje na oběžné dráze

** HPE představuje novou generaci serverů Gen10 ** Připravuje superpočítačové řešení pro vesmírné cestování ** Akvizice umožnily vytvořit jednodušší a ucelené řešení pro zákazníky

Karel Javůrek|1

Hewlett Packard Enterprise (HPE)ServeryTechnologie
Tesla vydala aktualizaci pro první fázi řízení bez řidiče

Tesla vydala aktualizaci pro první fázi řízení bez řidiče

Tesla Motors včera vypustila softwarovou aktualizaci pro elektromobily Model S, která umožňuje automatické řízení, byť zatím jen v omezených případech.

Karel Javůrek|16

Integrace SharePoint a SQL Server Reporting Services

Integrace SharePoint a SQL Server Reporting Services

Jedním z pilířů Microsoft Business Intelligence jsou SQL Server Reporting Services. Dnes se podíváme na tyto služby pod drobnohledem.

Microsoft TechNet

Conroe přichází na scénu

Conroe přichází na scénu

Nová architektura procesorů Intel Core je tu, a spolu s ní i první stolní procesory Core 2 Duo drtící veškerou konkurenci. Chipzilla tak konečně vrací úder dlouhodobě výkonnějším procesorům AMD a opouští Pentia 4. Přesně s ukončením informačního embarga vám přinášíme oficiální výkonnostní testy prvních vzorků.

Computer|153

Nejlepší multimediální centra roku 2006

Nejlepší multimediální centra roku 2006

Přemýšlíte-li nad konstrukcí a softwarovou výbavou centra domácí zábavy, neunáhlete se. Fakt, že existuje více než jedna nadstavba operačního systému Windows, která je schopna obsloužit všechny aplikace, jež v obýváku nesmějí chybět, je neoddiskutovatelný. [článek jen pro předplatitele]

Computer|2

Rychlosti internetu v červnu: surfujeme v klidných vodách

Rychlosti internetu v červnu: surfujeme v klidných vodách

Vývoj v posledních měsících dává tušit, že období dramatických růstů (a poklesů) rychlostí u různých typů internetového připojení je již za námi - nastává období klidu. Do našeho přehledu jsme nově zařadili varianty připojení s rychlostmi 128/64 a 2048/256 kb/s.

David Louda|17