Software | Zoner Photo Studio | Fotky

Chcete-li upravovat fotky, tohle se může hodit: Zoner Photo Studio X na dva roky za 499 Kč (aktualizováno)

Aktualizováno:

Pozor, nabídka je určena pouze pro majitele starších verzí! Velice se tímto omlouvám za dezinformaci. Nabídku jsem považoval za veřejnou a běžně dostupnou pro všechny - zobrazila se jako běžná reklama na Facebooku a odkaz byl dostupný veřejně. Proto mě ani nenapadlo platnost promo nabídky ověřovat. Nyní jsem byl ale ze strany Zoneru upozorněn, že se jedná o kampaň zacílenou na stávající uživatele Zoner Photo Studia, kteří jsou na Facebooku identifikováni skrze registrační e-maily k Zoner účtu (to je v souladu s podmínkami).


O cenových akcích na IT produkty informujeme jen výjimečně, když jde o něco mimořádného a extra výhodného. A když nyní Zoner zlevnil své nové Zoner Photo Studio X z 1 188 Kč na 499 Kč, tak to velmi zajímavá nabídka rozhodně je. Navíc, když cena bude platit i druhý rok.

Připomeňme, že Zoner Photo Studio X je nejnovější verzí fotoeditoru od brněnských tvůrců a že se nově platí podobně jako třeba Office 365 formou předplatného. Současná akce vám umožní program v průběžně aktualizované poslední verzi používat dva roky v součtu za 998 Kč.

Po dvou letech už samozřejmě musíte počítat s plnou cenou. Na druhou stranu je to doba poměrně dlouhá na to, abyste si rozmysleli, zda vám program i za plnou cenu stojí. A dost možná se do té doby objeví zas nějaká jiná akce.

343284539
ZPS X za pětistovku není nabízeno na oficiálním webu, ale jen v rámci promo akce.

ZPS X za pětistovku kupodivu nenajdete na webu programu, akce je dostupná z promo kampaní, já ji zachytil na Facebooku. Akce trvá do 20. srpna.

Takto jsme si povídali o Zoner Photo Studiu po představení verze X:

Diskuze (16) Další článek: Chytré osvětlení IKEA je nově kompatibilní s platformami HomeKit, Google Home i Amazon Alexa

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,