Apple | iPhone

Apple představí novinky za 14 dní. Dočkáme se iPhonů, Apple TV a nových systémů

Tradiční podzimní konference Applu se s největší pravděpodobností uskuteční 12. září. Jistotou je oznámení finálních verzí systémů macOS a iOS stejně jako představení nových telefonů iPhone 7S a 7S Plus.

U příležitosti desetiletého výročí iPhonu by potom měl přibýt také další model, o kterém se zatím hovoří jako o iPhonu 8. Ten by měl přinést OLED displej, identifikaci uživatele pomocí rozpoznání obličeje, bezdrátové nabíjení a také vysokou cenu.

Očekává se rovněž nová generace hodinek Apple Watch, která by měla dostat mobilní konektivitu díky LTE a Apple TV s podporou 4K a HDR. Systémy macOS a iOS ukázal Apple už na červnové konferenci WWDC, nyní se dočkáme finálních verzí a také data, kdy budou dostupné pro uživatele.

Zářijová konference by mohla být první veřejnou akcí, která se uskuteční v novém Apple Parku.Ten obsahuje i Steve Jobs Theater pro 1 000 diváků, které je připraveno právě pro akce tohoto typu.

Diskuze (11) Další článek: Radši přejet veverku a zbořit plot, než zranit člověka. Německo má pravidla pro autonomní vozidla

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,