Monitory | Design | AOC

AOC vyvinulo ve spolupráci s Porsche dva nové designové monitory

Už několikrát v minulosti jsme mohli být svědky speciálních designových produktů od různých výrobců, kteří spolupracovali s týmem designérů Porsche. Tentokrát se ke spolupráci dostala společnost AOC a výsledkem jsou dva nové stylové monitory.

Monitory AOC PDS241 a PDS271 mají podobné parametry, liší se hlavně velikostí úhlopříčky displeje, která je 24 palců a 27 palců. Oba modely mají displej typu AH-IPS (dle AOC panel zvládne 100 % sRGB a 90 % NTSC) s rozlišením Full HD a základní frekvencí 60 Hz (odezva 4 ms). Kontrast je 1 000:1 a jas 250 cd/m². Mezi konektory je pouze HDMI a nechybí technologie Low Blue Light pro minimalizaci modrého světla a Flicker Free pro eliminaci blikání při nižším jasu.

Dle těchto parametrů se tak jedná o skutečně tuctový monitor, který ničím nevyniká. Tyto monitory ale nemají zaujmout specifikacemi, ale designem, který je opravdu nádherný. Celý monitor je přichycen na miniaturní pevné železné základně, přičemž displej je nad kloubem extrémně tenký. Napájecí blok je oddělen od monitoru i základny.

Monitory se objeví v prodeji v červnu, přičemž cena bude 240 dolarů (přibližně 7 200 Kč s DPH), respektive 330 dolarů (přibližně 9 900 Kč s DPH) za větší model.

Diskuze (4) Další článek: Nový Radeon Pro Duo: dvakrát Polaris 10, 32 GB paměti a 30 tisíc korun

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,