Hardware | Web | Amazon | Alexa

Amazon vylepšil Alexu, povely pro ni může nyní vymýšlet a programovat každý

Amazon opět udělal domácí asistentku Alexu o něco užitečnější a praktičtější. Díky portálu Alexa Blueprints totiž nyní můžete vytvářet své vlastní povely, mini hry či hlasové pomůcky, vše bez programování a nutnosti pokročilých znalostí.

Na webu najdete interaktivní editor a celou řadu předpřipravených šablon. Můžete tak například zanechat rady a tipy pro chůvu či návštěvu ze zahraničí, vytvořit mini hry pro rodinný večer nebo rovnou pohádky pro své děti. Pokud se do toho chcete opřít více, můžete vše vytvořit od základů, bez využití šablon.

Pokud tak chcete zanechat například rady pro chůvu, stačí vytvořit šablonu s otázkami a odpověďmi. Pokud se chůva zeptá „Kde jsou plenky?", Alexa ji může poradit. Stačí jen, abyste vyplnili správné odpovědi na případné otázky.

Alexa Blueprints je k dispozici pouze v angličtině, na což vás upozorní web hned na začátku. Jedná se ale o výborný nástroj, jak Alexu více přizpůsobit svůj potřebám.

Váš názor Další článek: Tunelářská The Boring Company získala velkou investici. Přes 100 milionů dolarů do ní nalili Elon Musk a zaměstnanci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,