Acer | All-in-one | Bezdrátové nabíjení

Acer Aspire S24: vypadá to jako tenký monitor, ale v podstavci je kompletní počítač se čtyřjádrem

Acer představil novou verzi počítače vše v jednom („all-in-one“), která vyniká především jednoduchou a tenkou konstrukcí. Na první pohled byste si zařízení mohli totiž splést s tenkým monitorem.

Acer Aspire S24 má displej IPS s úhlopříčkou 24 palců a rozlišením Full HD. Hlavní předností je, že je opravdu velmi tenký – pouze 5,97 mm a okraje mají v rámci stran a horní části tloušťku jen 2,7 mm. Kde je umístěná webkamera není ze snímků patrné.

Vše „počítačové“ je ukryto ve spodní části, která slouží zároveň jako podstavec. Uvnitř se nachází čtyřjádrový procesor Intel Core i5-8250U (Kaby Lake-R, TDP 15 W) s frekvencí 1,6 GHz, která se může s režimem Turbo dostat až na 3,4 GHz. Výbava zahrnuje 8 GB operační pamětí a běžný pevný disk s kapacitou 1 TB (pouze 5 400 otáček za minutu), který je doplněn rychlou SSD cache pamětí Intel Optane s kapacitou 16 GB. Nejedná se o herní počítač, takže se používá pouze integrovaný grafický čip Intel UHD 620 v procesoru.

Mezi porty je dvojice HDMI (vstup a výstup), USB-C, tři USB 3.0, jeden USB 2.0, čtečka karet, gigabitový ethernet, Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 4.0. Součástí podstavce jsou také integrované reproduktory a je nutné vyzdvihnout zajímavou vychytávku v podobě integrovaného bezdrátového nabíjení v rámci standardu Qi. Stačí tedy podporované telefony položit na podstavec a začnou se dobíjet.

V balení se nachází bezdrátová klávesnice a myš, koncová cena za tuto konfiguraci je stanovena kolem 25 tisíc korun.

Váš názor Další článek: Zkracovač Googlu končí. Krátké adresy s Goo.gl už nevytvoříte

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,