Netflix zdarma: Návod, jak si Netflix na měsíc bezplatně vyzkoušet

Netflix je v oficiálně dostupný v Česku. Chcete známou službu pro streamování filmů a seriálů vyzkoušet? Jde to velmi snadno, protože měsíc si můžete vyzkoušet službu úplně zadarmo. Zde se nyní dozvíte, co vás čeká při využití této možnosti.

Jak si zřídit účet na Netflixu

1) Navštivte web www.netflix.com/cz a klikněte na červené tlačítko „Start You Free Month“

Netflix 01.jpg 
Úvodní stránka Netflixu. Česká lokalizace zatím není...

2) Vyberte si tarif, který vás nejvíce zajímá. Pokud byste chtěli službu využívat déle než bezplatný měsíc, tak na tento tarif následně navážete (lze později změnit)

Netflix 02.jpg 
Vyberte si jeden z tarifů, který budete používat, pokud se vám služba během bezplatného měsíce zalíbí (lze později změnit)

3) V dalším kroku čeká stručná registrace. Vyplňte e-mail a zvolte si heslo. Přitom můžete zaškrtnout, že si nepřejete dostávat e-maily se speciálními nabídkami.

Netflix 03.jpg 
K registraci stačí jen e-mail a heslo

4) Zaregistrujte si platební kartu nebo PayPal. Nemějte obavy, o žádné peníze nepřijdete, pokud sami nebudete chtít. Netflix se tímto brání, aby nedocházelo ke zneužívání nabídky měsíce zdarma na vyzkoušení služby. Ovšem pozor, pokud předplatné nezrušíte (můžete provést ihned po registraci, viz níže), začne po bezplatném měsíci služba účtovat dle tarifu.

Netflix 04.jpg 
Bez platební karty nebo účtu na PayPalu to nepůjde ani zadarmo. Je to celkem logická obrana proti zneužívání nabídky měsíce zdarma na vyzkoušení služby.

5) Potvrďte souhrn údajů a vyberte si zařízení, na kterých budete Netflix sledovat

Netflix 05.jpg 
Potvrzení registrace
Netflix 06.jpg 
Výběr platforem, na kterých chcete Netflix sledovat 

6) Následně zadejte jména uživatelů, kteří budou v rámci tohoto účtu Netflix sledovat. Každému se totiž bude zvlášť vytvářet profil se statistikou sledování, na základě které Netflix přijde s doporučením dalšího obsahu. Hned v dalším kroku můžete ručně zadat své oblíbené tituly, aby se měl Netflix od čeho odrazit.

Netflix 07.jpg 
Vytvořte si uživatelské profily
Netflix 08.jpg 
A dejte Netflixu nápovědu, ať vám může doporučovat to, co se vám líbí

7) Poté vám Netflix ještě nabídne vytvoření dětského profilu. Pokud máte děti, může se to hodit, zobrazí se jim jen pro ně vhodný obsah.

Netflix 10.jpg 
Možnost přepnutí na dětský profil s vyfiltrovaným vhodným obsahem je vždy k dispozici

8) Poté už je vše připraveno. Zobrazí se úvodní nabídka. Vyberte si a sledujte.

Netflix 20.jpg 
Úvodní nabídka filmů a seriálů
Netflix 11.jpgNetflix 12.jpg 
Sledování seriálů je zde trochu „nebezpečné“, po skončení dílu hned začne další (lze v nastavení vypnout) • české titulky zatím chybí, ale pokud anglicky trochu umíte a máte jen problém s odposlechem, můžete si pouštět alespoň titulky anglické. Existují i neoficiální doplňky do prohlížeče, které přidají i libovolné jiné titulky, tedy i české. 

Pozor! Pokud nyní do jednoho měsíce nezrušíte předplatné, služba se po uplynuté jednoho měsíce začne automaticky předplácet dle vámi zvoleného tarifu. Předplatné však můžete ihned zrušit a přitom službu využívat nadále celý měsíc zdarma.

Jak zrušit předplatné Netfixu

1) Vpravo nahoře v roletce pod svým jménem vyberte položku „Your Account“ pro nastavení účtu. Zde můžete změnit tarif anebo předplatné zrušit.

Netflix 21.jpg 
Nastavení účtu najdete vpravo nahoře

2) Pro zrušení předplatného klikněte na tlačítko „Cancel membership“ vlevo nahoře. Následně své rozhodnutí ještě potvrďte. Dozvíte se přitom, do jakého data můžete službu ještě využívat.

Netflix 14.jpg 
Šedé tlačítko je trochu nenápadné. Právě tím ale předplatné zrušíte.
Netflix 15.jpg 
Potvrzení o zrušení a datum, do kterého zůstane služba ještě dostupná.

3) Nakonec můžete (nemusíte) Netflixu sdělit, proč jste se rozhodli předplatné zrušit.

Netflix 16.jpg 
Dejte Netflixu vědět, proč si jej nechcete předplácet

4) Potvrzení o zrušení uvidíte v nastavní účtu a dorazí vám také do e-mailu

Netflix 17.jpg 
Upozornění, že váš účet bude zrušen
Diskuze (21) Další článek: Oracle koupilo společnost AddThis, která sleduje dvě miliardy lidí na internetu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,