Spekulace | Elektromobily | Tesla Motors

Takhle by měl vypadat elektrický kamion Tesly. Unikla fotka z testování

Tesla na konci tohoto měsíce, přesněji 26. října, představí vlastní elektrický kamion, který by měl společnost posunout i do lukrativní oblasti logistické dopravy. Tesla již dříve ukázala velmi tajemný náhled designu kamionu, ale až doposud nebylo jasné, jak bude přesně vypadat.

Na Redditu se ale objevila neoficiální fotografie, která dle vyjádření pochází z míst, kde Tesla testuje své elektromobily. Na návěsu klasického kamionu je možné vidět nevšední kamion, který designem a rozmístěním světel opravdu hodně odpovídá původnímu oficiálnímu náhledu od Tesly. Lze tak spekulovat, že se skutečně jedná o elektrokamion od Tesly.

Zatím je k dispozici jen omezené množství neoficiálních informací, ale elektrický kamion od Tesly by měl být stejně jako elektromobily vybaven systémem pro autonomní řízení (hardware bude integrovaný, plná automatika bude až s budoucí softwarovou aktualizací) a dojezd na jedno nabití by měl být v oblasti 500 kilometrů.

Elon Musk již dříve oznámil, že Tesla velmi úzce spolupracovala se stávajícími společnostmi z oblasti logistiky, aby měl elektrokamion všechny potřebné věci a vychytávky, které potřebují nebo by si ideálně přáli.

Elon Musk - vizionář s výsledky:

Diskuze (12) Další článek: Nikdo je o to neprosil, přesto WhatsApp přichází s vlastní sadou emoji

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,