Microsoft | Skype

Skype přidává bota pro IFTTT - pošle zprávu, když se něco stane

Microsoft i Facebook si myslí, že novým hitem budou boti v chatu. Automaticky dokáží poznat, co po nich chcete, a nabídnout požadované informace konverzační formou. Facebook má svůj Messenger, Microsoft přidává boty do Skype.

Nově do Skype přidal Skyscanner bot pro hledání letenek, StubHub bot pro hledání lístků na zajímavé akce, Hipmunk bot pro hledání letenek a ubytování a IFTTT bot pro zapojení Skype do vašich receptů na IFTTT

596680087

Novinky tak cílí především na americké publikum, u nás zaboduje hlavně propojení s IFTTT. Nicméně nejde o klasického konverzačního bota. Pouze Skype může nyní sloužit jako další komunikační kanál pro IFTTT. Pokud tedy třeba opustíte práci, pošle se Skype vybranému kontaktu, že jdete domů. Podpora Skype pro boty tu znamená, že si ve Skypu založíte nové konverzační skupiny s vybranými kontakty, do kterých přiberete IFTTT bota. Tyto skupiny se vám pak nabídnou při vytváření receptu na IFTTT.

539146038

Pokud budete IFTTT botovi něco psát, nebude na to reagovat. Na IFTTT nelze zatím Skype použít jako Trigger Channel, tedy jako součást toho IF, může pouze komunikovat směrem ven.

Zdroj: Skype

Diskuze (13) Další článek: Amazon je pro čínské internetové prodejce nejoblíbenějším tržištěm

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,