S DKIM neskončí vaše e-maily ve SPAMu!

(Inzerce) Posíláte svým odběratelům větší množství e-mailů? Časem určitě narazíte na limity e-mailu u vašeho hostingu.

Poskytovatelé sdílených hostingů brání rozesílání hromadných e-mailů. Problém nastane až ve chvíli, kdy vám administrátor webhostingu zabrání poštu odeslat. V horším případě náhodou zjistíte, že pošta příjemcům vůbec nechodí.

K odesílání většího množství pošty slouží vlastní SMTP servery

V dnešní cloudové době je finančně a časově neefektivní udržovat svůj vlastní fyzický SMTP server. Pokud plánujete odesílat větší množství e-mailů, s běžnými službami je to velmi obtížné a nákladné. Proto vám ukážeme výhody SMTP serveru v cloudu na službě Cloud Mail od ZonerCloud.cz

spolehlive-odesilani-posty.png

S DKIM neskončí zprávy automaticky ve SPAMu

U e-mailové pošty se nemůžeme spolehnout na jméno odesílatele. Podvržení tohoto údaje je triviální. Kdo z nás někdy nedostal spam tvářící se jako odeslaný z vlastní adresy?  Jak ale identifikovat a vyfiltrovat vyžádané e-maily od nevyžádaných? K označení potenciálně nebezpečných zpráv pomáhá technologie DKIM.

DKIM (Domain Keys Identified Mail) opatřuje odesílané zprávy digitálním podpisem, který si příjemce může ověřit v DNS. Zpráva tak má jasného odesílatele a zároveň její platný podpis potvrzuje, že nedošlo ke změně obsahu.

Seznam.cz e-maily bez DKIM řadí do SPAMu

Největší poskytovatel e-mailů v ČR Seznam.cz od 1.4.2015 e-maily bez DKIM automaticky směruje do nevyžádané pošty. Gmail filtruje zprávy bez DKIM již dlouho. Pokud zatím nemáte SMTP server s technologií DKIM, rozhodně doporučujeme ji nasadit. Nevíte jak? Můžete využít například službu Cloud Mail, kde zákazníkům nastavíme DKIM zcela zdarma.

Odesílejte hromadnou poštu spolehlivě a levně

Služba Cloud Mail má spoustu výhod. Každý jednotlivý cloud SMTP server má vlastní IP adresu, takže neskončíte kvůli jinému zákazníkovi na SPAM blacklistu. Navíc je plně administrovaná. O nastavení se postaráme my a vy jen budete zprávy odesílat. Můžete tedy posílat bezpečně a jednoduše e-maily všem vašim odběratelům. Cena je velmi přijatelná již od 190Kč za měsíc. Jaké jsou další parametry služby? Kolik celkem odešlete e-mailů? To se dozvíte na www.zonercloud.cz/sluzby/cloud-mail

Další článek: Microsoft zveřejnil Office 2016 Preview pro všechny zájemce

Témata článku: , , , , , , , , ,