Podívejte se, kolikrát jste hledali na Googlu. Všechno si pamatuje!

Sociálními sítěmi se začal šířit odkaz history.google.com/history, po jehož zadání a následném přihlášení účtem Googlu zjistíte podrobné statistiky a záznamy vyhledávání. Historie hledání není žádná nová funkce, ale aktuálně se rozmohlo sdílení základního statistického grafu, které ukáže, jak moc jste na Googlu aktivní a na jaké stránky ho nejčastěji opouštíte. 

Rozhodli jsme se tuto zábavu podpořil a vyzvat i vás. Navštivte stránku history.google.com/history, nastavte vpravo nahoře „Celé období“ a pochlubte se, kolikrát jste na Googlu vyhledávali a na jaké weby jste se z něj dostali. 

469420278 
Takhle jsem hledal já. Dříve jsem ale využíval jiný Google účet, tak není statistika úplná. Odchody na Google.com možná představují služby Googlu, na Alze pak zpravidla ověřuji dostupnost a běžné ceny produktů, byť mě samotného překvapuje, že tak často...

Samozřejmě jsou zaznamenána jen taková hledání, při kterých jste byli přihlášení svým Google účtem. Pokud s ním navíc používáte svůj telefon s Androidem a využíváte hlasové vyhledávání, můžete si zpětně přehrát všechny své nahrávky hlasu. I to Google uchovává. Databáze mu pak umožní učení a zdokonalování rozpoznávání hlasu. 

442706344 
Mám Android a občas využívám hlasových povelů „OK Google“. Google si všechno pamatuje. 

Dále je k dispozici historie vyhledávání na YouTube. Nabídku najdete v panelu vlevo. Pokud by vám uchovávání historie u vašeho účtu z nějakého důvodu vadilo, můžete v nastavení účtu historii vypnout a odstranit.

Diskuze (40) Další článek: Dopřejte si u počítače pohodu: pro oči, pro uši i pro celé tělo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,